Арестуваха гаджето на Джордж Майкъл

През ключалката
14:14 - 25 Юли 2019
6037
Арестуваха гаджето на Джордж Майкъл

Бившият партньор на Джордж Майкъл - Фади Фауаз, е бил арестуван по подозрения за криминални деяния, извършени в имението на покойния певец.

46-годишният фризьор продължава да живее в къщата на Джордж Майкъл, въпреки че той си отиде на Коледа през 2016 г., а Фауаз не е споменат в завещанието, според което певецът е оставил всичко на сестра си.

Фади е бил арестуван и е отведен от полиция, след като съседи съобщили, че са видели мъж на покрива на дома на певеца в Риджънтс парк.

В съобщение на полицията се казва, че когато пристигнали на адреса, мъжът не е бил на покрива, а вътре в имота, където били нанесени сериозни щети. По тази причина на мястото е дошла и пожарната.

От полицията допълват, че мъж на около 45 години е задържан по подозрение за вандализъм. Според свидетели, преди да бъде качен в полицейския ван, Фауаз крещял: "Няма да отида там, няма да отида, оставам тук, искам да остана тук."

От 2011 г. Джордж Майкъл имаше връзка с родения в Австралия ливанец Фади Фауаз. Именно Фади, фризьор и фотограф на свободна практика, намери безжизненото тяло на певеца в дома му през 2016-та. В профила си в Twitter Фади Фауаз тогава написа: “Никога няма да забравя тази Коледа. Сутринта намерих партньора си в леглото. Винаги ще ми липсваш”.