Арестуваха, пребили младеж заради такси

Новини
20:04 - 01 Март 2023
2195
Арестуваха, пребили младеж заради такси

Четирима души са задържани от полицията за нанесен побой и отнемане на портфейла на 24-годишен младеж. Случката е от преди няколко дни в центъра на града на бул. „Цар Борис III Обединител“ в 5 сутринта.

Младежът е тръгнал да се качва в таксиметров автомобил, но предходният клиент все още не бил слязъл. По този повод между двамата избухнал скандал, прерастнал в бой. Трима от приятелите на слизащия от таксито се намесили и се включили в боя над 24-годишния пловдивчанин. Един от тях е отнел и портфейла му.

След медицински преглед е установено, че от получените удари 24-годишният е със средна телесна повреда. При последвалата проверка на сигнала и осъществените множество оперативни и издирвателни действия вчера в полицейския арест били задържани нападателите  – мъже на 34, 33 и двама 26-годишни.  

Материалите по образуваното досъдебно производство са внесени в Районна прокуратура – Пловдив, а днес четиримата са привлечени като обвиняеми и задържани за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор.