Ариа открадна мъжа на колежката си Лияна

Фолкаджийката спи с Цецо Харема

Нещо за четене
08:23 - 04 Януари 2024
32105
Ариа открадна мъжа на колежката си Лияна

Певицата Ариа отново се носи на крилете на любовта след скандалната раздяла с футболиста Георги Йомов. Сега тя е с бизнесмена Цветан Петков, а близки до певицата издават, че е влюбена в него. Цецо Харема, както е прякорът на рома, е бивш възлюбен на фолк дивата Лияна. Двамата се разделиха преди около 2 години, като фолкаджийката го замени с богат адвокат.

Навръх Нова година певицата реши да покаже тяхна обща снимка и да обяви връзката им, която е от няколко месеца.

“НИЕ” звучи толкова по-хубаво от “АЗ”! HAPPY NEW YEAR” – поздрави Ариа последователите си в социалната мрежа навръх Нова година.

Цецо Харема с Лияна

“Пожелавам ви едно пухкаво бебче през новата година!”, “За много години и дано дълги години сте заедно, и да се разбирате, обичате и всичко, което крепи връзката, п. с. бомба сте”, “Заслужаваш” – коментират някои от феновете на певицата.

“Ако нямаш кого да обичаш, всичко друго губи стойност!!!” – пише звездата под фотоси от хотелската си стая, на които позира с огромен букет, подарен й от любимия.

2024 година двамата са посрещнали в култовия ресторант Novikov в Истанбул, а всяка сутрин той събуждал младата и талантлива певица с букет цветя и закуска в леглото.