Асен Чандъров: Искам всичко с Левски (ВИДЕО)

Трансферът ми стана за два дни, призна новото попълнение на "Герена"

Спорт
17:02 - 11 Януари 2023
2012
Асен Чандъров: Искам всичко с Левски (ВИДЕО)

Най-новото попълнение на Левски Асен Чандъров вече се присъедини към тренировъчния лагер на "сините" в Дубай и проведе няколко занимания с новите си съотборници. Доскорошният халф на Септември (София) сподели, че се чувства перфектно в отбора и не се е замислил дали да приеме предложението на столичния гранд.

"Чувствам се перфектно. Мисля, че бързо ме приеха в отбора. Познавам повечето момчета отпреди, така че няма проблеми.

Предишният ми престой в Левски не беше успешен, но се надявам този път да имам повече успехи. Изобщо не се замислих, трансферът стана за два дни, така че нямах много време за мислене. Треньорът е един от най-добрите, отборът е много качествен. Все пак това е Левски.

Познавам се с Нани (б.а Илиян Стефанов), играли сме при юношите, в националните отбори. Познавам се с Ники Михайлов, Попето, Марин, Анди, с много от момчетата. Условията и времето в Дубай са перфектни. Теренът е супер. В Дубай е по-добре от другите места.

Винаги се целя в най-високото, така че бих искал да имам всеки успех, който е възможен. Надявам се да зарадваме привържениците с хубави мачове, победи и да пълним стадиона всеки мач", заяви Чандъров пред клубната телевизия на Левски.