Асен Гагаузов ожени сина си

През ключалката
16:48 - 26 Май 2019
25814
Асен Гагаузов ожени сина си

Тежка сватба се развихри в събота вечерта в курорта „Св.Св. Константин и Елена” край Варна. Бившият министър на регионалното развитие и благоустройството от 2005 до 2009 г. в правителството на Сергей Станишев - Асен Гагаузов, ожени сина си Павлин, пише hotpoint-news.com.

Мястото на тържеството е един от най-луксозните хотели в курорта – „Астор Гардър“. Това е първи брак за Павлин, а съпругата му не е публична личност. Булката е морско чедо, затова и двамата сключват брак край брега.

Павлин Гагаузов, който доскоро бе един от най-желаните ергени у нас, е по-малкият син на бившия министър. Завършил е мениджмънт в Лозана, Швейцария. Гагаузов-младши има собствен бизнес –  развива дружество за разпределение на природен газ и фирма за добив на електрическа енергия.

Според публикации в медиите преди две-три години малкият син на бившия министър се е настанил в тузарски апартамент на стойност 1,5 милиона лв. в Драгалевци, подарък от татко му. Жилището било с впечатляващи размери от 900 квадратни метра и заемало последните 2 етажа от построената преди няколко години жилищна кооперация.

Гагаузов броил космическа сума за жилището, за да устрои малкия си син, който върти почти целия бизнес на семейството.