Ашли стана Алиша

Фолк певицата върна рожденото си име

Нещо за четене
13:00 - 18 Август 2023
3840
Ашли стана Алиша

Фолк певицата Ашли смени името си. В последните години изпълнителката е отдадена на учителската професия, но прави и песни. Певицата е завършила “Народно пеене” в Широка лъка, след това продължава обучението си в бакалавърска степен “Музикална педагогика” с поп и джаз пеене в СУ “Климент Охридски” и признава, че фолкът й е в кръвта. Това е и жанрът, който й носи популярност. В репертоара си има и свои версии на красиви народни песни.

2023-а за Ашли е юбилейна година, като изненадващо тя обяви решението си да се сбогува с творческия си псевдоним и вече да се изявява с рожденото си име.

“10 години на сцена. Това не е малко време, а и не малко неща преживях. Имаше радост, имаше смях, имаше болки, приятелство, предателство дори и плач. Но всичко това при мен доведе до страхотни позитиви и много сбъднати мечти. Всички ме познавате като Ашли, но мисля, че е време за промяна. Заставам пред вас с името, дадено ми от моите прекрасни родители. Приятно ми е да ви се представя! Казвам се АЛИША и така ще продължи моят музикален път. Създадох канал, в който ще осъществявам личните си музикални предпочитания без никаква намеса. За мен ще бъде удоволствие да продължа да получавам подкрепата ви, както досега” – сподели тя.