Астролог пред Lupa.bg: Кирил Петков е силна личност, но понякога действа прибързано

Нещо за четене
14:16 - 15 Ноември 2021
10254
Астролог пред Lupa.bg: Кирил Петков е силна личност, но понякога действа прибързано

Какъв е астрологичният портрет на двете основни фигури, фаворити на вчерашните избори- Кирил Петков и Асен Василев и какво да очакваме от тези личности? На тези въпроси отговаря пред Lupa.bg астрологът Мира Кунева. 

"Кирил Петков е силна личност. Той е роден под знака Овен и има много щастлив аспект с Юпитер. Човек, който може да прави големи, мащабни проекти. Той е човек, който може да носи изключително много на стрес и напрежение. Има визия и това му помага да гледа мащабно на нещата", каза Кунева.

По думите й в хороскопа му има много трудности до зимата на 2023 г. "Тоест това, което му си случи това лято не беше случайно. Ще има още такива моменти пролетта на 2022 г., моменти, в които ще трябва да мине през невероятни трудности. Но той така или иначе може да поема рискове, има креативност, която му помага да създава проекти за бъдещето. Бих казала също, че вероятно е добър човек", добави тя.

Според нея Асен Василев е доста по-различен. "Те двамата като тандем са добри, защото са много различни и се допълват. Василев е със Слънце и Луна в земен знак, той е изключително земен тип, по-организиран, по-търпелив. Но когато тръгне да се занимава с нещо е много методичен, внимава в детайлите. Докато Петков има моменти, в които се изхвърля и е по-емоционален. Огнените знаци действат понякога прибързаност, но при него заради тригона на Слънцето с Юпитер, енергията се излиза плавно", обясни астрологът.

"Проблемът на огнените политици е, че понеже имат визии за бъдещето, те го виждат като прекалено възможно, и искат много бързат да се осъществят нещата, които планират. Затова пък земните политици, в случая Асен Василев, гледат по-реалистично на нещата и гледат детайлите. Той обича да си подсигурява нещата, даже на моменти е консервативен", добави Кунева. 

"Края на август и около 20 септември в хороскопа на България имаше добри влияния. Те регистрираха партията си на 19 септември, още тогава бях сигурна ще имат важна роля в политическия ни живот. Смятам, че ще направят правителство, но в началото на април 2022 г. може да има нови избори или голяма реорганизация на правителството и после от май да продължи вече по един по-добър начин развитието на България", каза още тя.

Според нея от тук нататък Асен Василев ще започне да играе все по-важна роля, защото Уран прави много хубави аспекти към слънцето му в хороскопа през пролетта. Така че той ще започне да става все по-важен за България.

Що се отнася до Бойко Борисов, Кунева посочи, че неговата криза е тръгнала от лятото на 2020 г. Сега на 5 декември има пълно слънчево затъмнение, което много силно ще засегне картата на ГЕРБ. В партията може да има големи промени в седмиците след това затъмнение. Конкретно в хороскопа на Борисов много силно влияе Нептун. Тази планета носи скандали, дискредитации, неясни решения, объркани ситуации, обяви още Кунева.