Астролог пред Lupa.bg: Корнелия ще яде бой на конгреса

Астрология
15:15 - 11 Юни 2019
11287
Астролог пред Lupa.bg: Корнелия ще яде бой на конгреса

Корнелия Нинова ще срещне огромен отпор на конгреса на БСП в неделя и голяма част от нейните предложения ще бъдат бламирани от вътрешната опозиция, която не одобрява едноличните й решения и диктаторски методи на ръководене на партията. Това сензационно прогнозира пред Lupa.bg известен български астролог, помолен да коментира какво вещаят звездите за соцлидерката и как ще се развият събитията по време на очаквания бурен конгрес в края на седмицата. Гадателят обаче пожела анонимност, тъй като е ангажиран с правенето на хороскопи за различни политически партии и лидери.

Астрологичната карта, изработена за случая, показва, че Нинова ще яде як политически бой на форума, като същевременно изненадващи и напълно неочаквани обрати, както за председателката, която се очаква да подаде оставка на конгреса, така и за нейните противници.

Ако в звездната карта на датата на Конгреса Корнелия Нинова е Слънцето, то изчисленията показват, че я чакат доста неприятности. В деня на събитието - 16 юни  Слънцето прави опозиция с Юпитер, който символизира закона, правосъдието и зрелостта, а това означава, че лидерката ще се опита да използва машинации, за да постигне победа. Аспектът с Уран, който е в Медиум цели пък показва, че ничия сметка няма да излезе по начина, който всеки планира.

Медуим цели е най-високата точка в астрологичната карта и положението му показва каква е мисията на даден човек или организация в този живот. Астролозите казват, че медиум цели характеризира репутацията и кариерата. Когато там се намира планетата на внезапните промени Уран, може да се очаква конгресът да поеме в неочаквана посока.

От друга страна Слънцето е в опозиция с Луната, която символизира масите, а това означава, че Корнелия Нинова се ползва с малка подкрепа сред съпартийците си, което вече пролича по време на драматичните заседания на Националния съвет на Столетницата през последните месеци, когато почти всички нейни решения бяха бламирани.

Така например през януари, когато Нинова предложи свой вариант на червената листа за Европарламента без участието на Сергей Станишев, списъкът бе отхвърлен от Националния съвет и председателят на ПЕС бе сложен в него на пето място. Избирателите на БСП допълнително показаха червен картон на лидерката и пренаредиха листата, като Станишев, когото тя не харесва, с преференции се изкачи до второто място.

Друг въпрос, по който се очакват бурни дебати на неделния форум е предложението на Нинова веднага след 16 юни да се премине към пряк избор на лидер, т.е от всички членове на Столетницата. Опонентите й смятат, че подобен вот само ще загуби ценно време преди местните избори и вместо да хаби енергия във вътрешно-партийни битки БСП трябва да се мобилизира максимално, за да победи ГЕРБ.

Звездната диаграма на конгреса показва, че Корнелия Нинова ще се изправи хем срещу закона (в случая уставът на БСП), хем ще получи отпора на съпартийците си. В същото време обаче се очакват всякакви изненади, за които и двете страни трябва да бъдат подготвени, предупреждава астрологът.

Плутон, който символизира и тъмната енергията, е в опозиция с Меркурий, който се свързва с комуникацията, идеите, интелекта и събирането на информация. Тълкуванието е, че настоящият лидер на БСП може да погребе всяка разумна идея, която се предлага за партията от хора, които тя не харесва.

Черната Луна Лилит, което означава предимно проблеми, пък е в лош аспект с Медиум цели, т.е с кариерата. Според гадателя Корнелия Нинова може да бъде предадена изненадващо от човек, на когото е имала огромно доверие и който плътно е бил до нея и я е подкрепял.

Ако Корнелия Нинова успее да се пребори още сега за лидерското място, то я чака трудно шефство с много подводни камъни. Ако стъпи твърде накриво с нейната политическа кариера може да бъде приключено, заключи астрологът пред Lupa.bg. Затова и неговият съвет е вместо да затъват в братоубийствени битки социалистите да седнат на една маса и да се опитат да постигнат консенсус.