Ася и Калоян си тръгнаха от „Един за друг“

Нещо за четене
11:31 - 01 Април 2022
3192
Ася и Калоян си тръгнаха от „Един за друг“

Девет двойки остават в най-романтичната надпревара в телевизионния ефир „Един за друг“. След последните атрактивни предизвикателства тези седмица, Ася и Калоян се разделиха с предаването, въпреки голямата мотивация да се представят по най-добрия начин. 

В мъжкото изпитание сетивата изиграха лоша шега на сомелиера Калоян и той успя да разпознае дамата на сърцето си в едва две от шестте изпитания. Двойката не спечели залога си и в предизвикателството за жени – Ася не отгатна достатъчно от отговорите на Калоян и по този начин двамата се превърнаха в първите номинирани участници за седмицата.

Компания на двойката от София по време на елиминацията правиха Милка и Желязко, които се справиха най-бавно с преминаването по трасето в играта за двойки. Гласуването във Вилата на любовта отреди на Ася и Калоян три гласа, които не им достигнаха, за да продължат в надпреварата. 

„Ние се преоткрихме тук, разбрахме много неща за себе си и няма по-голяма победа от това. Разочаровани сме, че не успяхме да видим останалите игри и да покажем, че наистина сме добри. Благодарим на всички за това прекрасно преживяване“, споделиха Ася и Калоян на раздяла и пожелаха на останалите двойки да се забавляват и да оценяват всеки миг, който имат в предаването.