Ася Капчикова се изгаври със сираци

През ключалката
15:07 - 16 Май 2019
8776
Ася Капчикова се изгаври със сираци

Плеймейтката Ася Капчикова се изгаври с деца сираци в свое стори в личния си профил в социалната мрежа инстаграм. Блондинката и нейна приятелка се надсмиваха над глада на изоставените дечица, бутайки торта в устите си, пише в. "Телеграф".

Двете дами пуснаха видеа, на които първоначално говорят как най-накрая ще си лягат, след като няколко дни не са спали, а Капчикова, която на 12 май имаше рожден ден, обяви, че празнуват пети ден. Двете започнаха да ядат от торта. Тогава Капчикова се изцепи: "Другата я дадохме на дом за сираци. Много яко", след което последва смях, а плеймейтката продължи: "Защото няма кой да я яде, не за друго", след което отново последва смях.

Излагацията на Капчикова продължи с подигравка към тортата, която е останала в дома й. Гледайки сладкиша, бившата на Криско промълви: "Тази тук е толкова смачкана, защото си поставих главата в нея". Фенове на блондинката останаха изумени от чутото и не можаха да повярват как Ася се гаври първо с дечица сираци, а след това и с храна. Близки до нея разкриха, че именно заради такива ситуации Криско прекратил отношенията си с нея преди години.