Атанас спечели "Гласът на България"

Нещо за четене
00:18 - 10 Юни 2019 (обновена)
9659
Атанас спечели "Гласът на България"

Атанас Кателиев спечели убедително "Гласът на България" в неделя вечер. Младият мъж, който работи като стругар във Варна, обра вота на зрителите в оспорвана конкуренция с останалите трима финалисти. Над 1,2 милиона зрители наблюдаваха директно финала на шоуто в ефира на Би Ти Ви. Наско е от отбора на Графа.

До последно се смяташе, че за "глас на България" на 2019-а година ще бъде посочен Тино от отбора на Камелия, но вотът на публиката с sms-и поднесе изненада. Така при оспорвания финал със своя съгражданин Тино, Наско излезе победител. Той получи и чек за 50 000 лева. 

Във финалния етап участниците трябваше да подготвят парче по избор на зрителите. За Атанас Кателиев бяха избрали парчето на Джеймс Артър "Impossible", а за Тино (Кирил Хаджиев) - легендарната песен на Елвис Пресли "Can't Help Falling In Love". И двете изпълнения бяха изключително емоционални и зареждащи, и достатъчно силни, за да накарат публиката да гласува за своя фаворит. В крайна сметка големият фаворит се оказа Атанас.

Кателиев и Графа бяха най-сработеният дует отново с песен на ментора - "Домино". Двамата бяха в удивителен синхрон по време на изпълнението на парчето благодарение и на сценичното си облекло - Атанас с бял костюм, а Графа - с черен. "Атанас е най-якият глас тази година, най-красивият тембър и най-доброто момче. Заслужава да спечели", заяви Графа след вълнуващото им представяне.

Всички финалисти в шоуто се представиха достойно