Атижа от „Биг Брадър“ показа гигантскaта си задница (Видео)

Съквартирантката още в началото на риалити шоуто изтъкна колко много се гордее с дупето си

Нещо за четене
11:28 - 18 Октомври 2024
3105
Атижа от „Биг Брадър“ показа гигантскaта си задница (Видео)

Гигантскaта задница на Атижа от „Биг Брадър“ лъсна в чалга клип. Съквартирантката още в началото на риалити шоуто изтъкна колко много се гордее със задните си части, но така и не се престрашава да ги покаже в Къщата. В клипа към чалга парчето „Искам теб“ Атижа щедро си показва дупето.

Екзотичната мадама разкри, че си е източила мазнини от тялото и с интервенция са били инжектирани в задните й части, за да пораснат до впечатдяващи размери. Атижа не се свени да натиква и гърдите си в камерата, но там обемът е доста по-малък. Участничката в актуалния сезон на „Биг Брадър“ е живяла дълги години в САЩ, а в България я връща любовта й към чалгата.

„Ти си ми сладка болка и аз без теб не мога. Чупиш и лепиш ме и пък в ръце държиш ме. Ти си това, което ми влезе в сърцето. Даже и след 100 години болката ще си ми“, пее Атижа, но чалга клипът й не се радва на голям интерес. За две седмици видеото е натрупало скромните 14 хиляди гледания, а в социалните мрежи получава упреци, че на моменти пее фалшиво.

В „Биг Брадър“ чалга дивата беше първата номинирана, но се спаси от изгонване