Аврил Лавин проговори за слуховете , че е мъртва

Стара теория на конспирацията твърди, че пънк принцесата отдавна е мъртва, а на нейно място е сложена двойничка

Нещо за четене
12:59 - 21 Май 2024
3936
Аврил Лавин проговори за слуховете, че е мъртва

Аврил Лавин коментира за последен дългогодишните теории на конспирацията, че има двойничка. Дълго време в онлайн пространството се носеха слуховете, че певицата отдавна не е сред живите и че на нейно място е застанала жена на име Мелиса.

"Всички се чудят, как не съм се променила през цялото това време и стигат до крайности да си мислят, че имам двойничка. Нямам, аз съм си. Но е забавно да слушам какво говорят.", споделя изпълнителката, цитирана от dir.bg.

За конспирациите има известна несигурност относно точния им произход,

но се знае, че датират от началото на 2000 г.

В някои от тях се обяснява, че Аврил Лавин е наела двойник за публичните си изяви, за да се предпази от изтощение, а в други, че певицата отдавна е починала.

През 2017 г. теорията за тях намери нова сила, когато в тема в X бяха изтъкнати различни предполагаеми индикатори за замяната на канадската рок звезда. Някои от посочените "улики" включват промени във външния вид на певицата през годините и фотосесия за албума ѝ Under My Skin през 2004 г., на която името "Мелиса" сякаш е изписано на ръката ѝ.

"Странно е хората да вярват още на това",

разкри още звездата, която недоумява странната интернет теория.

Певицата, която започна своите изяви в пънк и рок стила, е известна с песните си, оглавяващи класациите, като "Girlfriend" и "Sk8er Boi" от началото на новия век.