Австралийските пожарникари пак палят женските фантазии

Този път приходите от календара ще бъдат разпределени за благотворителни организации в континента-остров

Нещо за четене
16:45 - 25 Октомври 2022
5003
Австралийските пожарникари пак палят женските фантазии

Австралийските пожарникари са отново тук - също толкова секси, колкото и преди, и обединени в същата благородна мисия.

За тях тази година е малко по-специална. Това е така, защото им е време да отпразнуват 30 години откакто се предлага календарът им - пълен с привлекателни техни снимки по без ризи, но направени с достойната за възхищение цел да се помага на животните.

Още от стартирането си календарът на австралийските пожарникари се фокусира върху даряването на средства за изследвания на рак и спасяването на животни. И през 2023 г. момчетата се придържат към същата мисия.

Този път е ред приходите от календара да бъдат разпределени за няколко благотворителни организации в Австралия. Сред тях са Съветът на австралийските доброволчески противопожарни асоциации, Фондацията за деца с рак, Болницата за диви животни в Байрън Бей и др.

Освен това, с печалбата от календарите ще бъде направено дарение и за програма за обновяване на приюти за животни, приюти за бездомни хора, както и жилища за ветерани, която набира доброволци от САЩ.

Даренията са начин за онези, които стоят зад календара на австралийските пожарникари, да благодарят на американците, които са подкрепяли усилията им през годините, както и дивата природа на Австралия по време на опустошителните горските пожари в страната между 2019 и 2020 г.