Азис издаде тайна за "Маскираният певец"

Нещо за четене
11:15 - 01 Октомври 2020
1471
Азис издаде тайна за "Маскираният певец"

Чалга кралят Азис, който се изявява като детектив в "Маскираният певец", отхвърли едно от подозренията на зрителите на формата кой се крие под маската на Хищницата. На последния лайв се прокрадна теория, че на сцената на шоуто камшика мята Светлана Гущерова. Към това се насочи и самият певец заради улика, свързана с гущери. Но след кратък размисъл, следовател Азис сам отхвърли своята версия.

"Като чух за гущерите, веднага заподозрях, че Хищницата може да е моята приятелка Светлана Гущерова. Но после се сетих, че не е възможно, понеже преди шоуто си писах с нея", констатира изпълнителят на "Мотел". Иначе в биографията си Гущерова има кратка авантюра с музиката покрай дуета си с Ангел, пише Хотнюз.

Но теорията, че участва в "Маскираният певец" се разпада на парчета и заради стоп кадри от видео-стори, които изплуваха неотдавна от лятната й почивка. Заради разсеяността на Светлана бе потвърдено, че очаква второто дете от съпруга си Християн Гущеров. Издаде я отражение на коремчето й в прозорците на семейната морска вила.