Азис: Майка ми ме е възпитала да оцелявам, а сестра ми – на нищо

Матилда няма нищо общо с мен - призна кралят на фолка

Нещо за четене
21:35 - 20 Март 2023
12358
Азис: Майка ми ме е възпитала да оцелявам, а сестра ми – на нищо

Азис бе специален гост на Ваня Щерева в нейния стартиращ подкаст “Наобратно”. Кралят на фолка за пореден път поднесе силна доза ексцентрични истории. Той се върна в началото на своята музикална кариера и разказа колко време му е отнемало да се преобразява в женския образ, с който спечели голямата си слава и разбуни духовете у нас.

“Както обикновено, той е непредвидим. Няма да отиде някъде, където гледат милиони, но ще дойде при моите 20 хиляди. Зарадва ме много, когато се съгласи да си говорим в моя начинаещ и неиздържан технически подкаст, защото харесва съдържанието му. А съдържанието винаги е спонтанно. Няма намислени теми и въпроси. Само той си беше измислил да ме изненада като ми подари нещо, което нямам. Благодаря ти” – сподели актрисата, която сега е в ролята на водещ.

Азис е до болка откровен за майка си, на която е благодарен как го е възпитала. Певецът прави признание, че сестра му е коренно различна по характер от него.

“Мака ми е много умна, много мъдра… Женска енергия много хубава има тя. Сестра ми е нищо общо с мен. Чувството за хумор – ок. Много чувствителна – ни е готино, но срамежлива, притеснителна. Няма да си поиска чаша вода, няма да бръкне в хладилника… Аз ако съм, ще си поискам – едно залче да хапна, пък те хората ще сложат… Майка ни ни е възпитала по два коренно различни начина и двамата. Мен ме е възпитала да оцелявам, да се боря, а нея – на нищо! Единствено да готви, да чисти – тези, домакинските неща” – разказва още хитовият певец.