Бабикян: Не даваме микрофона на партийни лидери

Новини
18:41 - 21 Юли 2020
3539
Бабикян: Не даваме микрофона на партийни лидери

Не бих се нарекъл лидер, по-скоро инициатор. Лидер е претенциозна дума. Да, трима бяхме тези, които тръгнахме да правим свещ, то лумна пожар, заяви пред БНТ пиарът Арман Бабикян. Той заяви, че няма как протестът да бъде използван, защото микрофонът не се дава на партийни лидери. 

Ако извеждането на площада на толкова хора е лидерски процес, то тогава да. Но не бих се нарекъл така, добави той. Бабикян бе категоричен, че няма претенции да влиза в политиката. "Ако имах, отдавна да съм влязъл. Познавам, за съжаление, много добре процесите.", обясни той. 

По повод твърденията, че хората от "отровното трио" са провалени политици, Бабикян заяви: "Гледам със съжаление на представителите на властта, които твърдят това. Да бъдат окарикатурени и залети с ежедневната злоба протестиращите, е жалка работа", отсече пиарът. 

Ако властта чуваше хората от площада, трябваше да предприеме действия, а не да мисли, че това е диалог между медиите и улицата, каза Бабикян. 

По повод думите на Валери Симеонов, че на улицата са  безделници, хора, които нямат какво да правят и плажуват, или студенти, които са се върнали и няма какво да правят, ако това е схващането, това не би бил добрият начин на разговор. Ако това чуват от народа си, значи дълбоко е запушен политиеския им слух със самодоволство и власт, отсъди членът на "отровното трио".

Към кого ли не ме пришиват - бил съм на Радев, бил съм на Мая, на кого ли не. Само на майка ми не съм, иронизира Бабикян.