Бабикян уверен: Няма проблем с нови избори

Но дали те ще променят нещо?, пита депутатът от от ИБГНИ

Новини
09:18 - 03 Август 2021
1748
Бабикян уверен: Няма проблем с нови избори

"Няма проблеми да се отиде на избори, но дали това ще промени нещо", заяви Арам Бабикян от ИБГНИ. "Има партии, които са отдавна по властта, и са се обогатили доста. Те могат да правят 10 пъти избори. Други като нас, ходят с джобните си пари. Които свършиха. И ако някой иска да ни отслаби, използва изборите като средство за натиск", допълни той.

"Хванем ли нещо, ще бъде извадено на показ. Мая Манолова и Татяна Дончева имат различен начин на изказ. Единият възможен аргумент да не подкрепим кабинета са хората в него. Второто е ясно споразумение - с ясни червени линии - ГЕРБ и ДПС и приоритетите в управлението", допълни той.

"Когато се прави една крачка напред и две назад, се иска писмено споразумение. Преди 2 седмици нямаше да искам. Но се почна - няма да ви кажем, ние ще го направим. Аз искам да почна с прозрачност. Нито искам да се окаля някой", каза още той на въпроса дали е започнато с лъжа със смяната на името на кандидата в последния момент.

"Знам, че са канили Асен Василев няколко пъти. След това се оттеглили от него, защото разбрали нещо за него. Така може да стане с всеки. Вторият абсурд - Николай Василев. Политиката му разбрахме, когато бе деноминиран. Това нормално ли е?", каза още той.