Бакеро: Искам Славия да изгради собствен стил

Защитната линия ще е същата, както срещу ЦСКА, заяви наставникът на белите

Спорт
11:43 - 11 Август 2023
1780
Бакеро: Искам Славия да изгради собствен стил

Старши треньорът на Славия Хосе Мари Бакеро даде пресконференция преди съботното домакинство на Черно море. Мачът на стадион „Александър Шаламанов“ е в събота от 21:15 часа.

Легендата на Барселона сподели, че иска да изгради начин на игра на Славия, към който тимът му да се придържа. Той говори още за Мартин Георгиев и наказанието на новото попълнение Сибири Кейта.

„Утре ни е първият мач вкъщи. Играхме три мача като гости. Затова сме много нетърпеливи за първия ни мач у дома“, започна Бакеро.

„Играем срещу отбор, който досега не е губил мач, в много добра форма е, знае как се вкарва голове. Затова трябва да работим много здраво, за да спечелим“, продължи той.

„Черно море е в много добра форма, както вече казах. Срещу ЦСКА играхме много организирано. Надявам се да продължим така и да го направим и срещу Черно море“.

„Няма някой, който да има контузи. Защитната линия ще е същата, както срещу ЦСКА. Евентуално може да има промяна. Славия иска да изгради начин на игра, към който ще се придържа. Трябва да направим една добра сплав – да се защитаваме добре и да нападаме добре“, сподели треньорът на „белите“.

„Мартин Георгиев тренира добре, наваксва с физическата подготовка, защото той не е водил подготовка с нас. Все още няма картотека от УЕФА и не можем да го използваме“.

„Трябва да помогне психологически на играчите (равенството срещу ЦСКА на „Армията“). Изиграхме добър мач, но трябва да се подобряваме. Има доста неща, върху които трябва да работим. Искам играчите да имат дух за победа и да побеждават всеки един мач“.

„Не знаехме за наказанието на Сибири Кейта, всичко беше наред с трансфера, използвахме го, но получихме известие, че има наказание от отбора му в Белгия и сега ще бъде наказан за 4 мача, няма да можем да го използваме. Известието, че е наказан дойде онзи ден или вчера. Това е животът и е възможност някой друг да играе. Ние сме екип“, каза още Хосе Мари Бакеро.