Балерина ще мачка на Арената във „Фермата“

Мартина, която е танцувала на сцената на Болшой театър, ще покаже агресивната си страна в серия от битки за сила, бързина и ловкост

Нещо за четене
22:10 - 11 Октомври 2023
7398
Балерина ще мачка на Арената във „Фермата“

Арената на „Фермата“ за пръв път ще посрещне една от най-изящните участнички в риалитито. Балерината Мартина, която е танцувала на сцената на Болшой театър, ще покаже агресивната си страна в серия от битки за сила, бързина и ловкост.

„Да изляза на Арената ми е мечта. Спокойна съм, защото моите съотборници са доста силни“, обясни синеоката танцьорка преди елиминационния отборен сблъсък в понеделник, в който тя ще се бори заедно актьора Петър и актрисата Присияна от „Елбетица“.

Вече се знае кои ще са част от съперниците им от „Канатица“ - собственичката на автокъща Лили и операторката в колцентър Иванка. Утре ще стане ясно кой от мъжете в червения тим ще се присъедини към тях. 

В „Канатица“ не крият, че не могат да понасят Петър, лидера на „Елбетица“. „Отборът му го боготвори, но той говори повече, отколкото прави. Диктатор е, а не лидер“, коментира Иван от червения тим, който очаква да се изправи срещу актьора на Арената. Другите възможни противници на Петър са експлозивният земеделец Кенан и първичният оператор на пристанище Георги.