България зове: В памет на Милен - пълен бойкот на „Винпром Карнобат”

Крими
16:29 - 22 Април 2020
194725
България зове: В памет на Милен - пълен бойкот на „Винпром Карнобат”

Убийството на Милен Цветков отприщи невиждан гняв у българина. Последният изблик на стихията е кампания в социалните мрежи срещу „Винпром Карнобат” в памет на журналиста с призив за пълен бойкот на продукцията на спиртоварната, видя Lupa.bg.

Повод за народния бунт е фактът, че майката на 22-годишното надрусано леке Кристиян Николов, който премаза журналиста с джипа си, е шеф именно на „Винпром Карнобат”.

Милионерката Десислава и наркоманът Кристиан разгневиха България

Десислава Пешева-Николова, която се крие от журналистите зад чанта на „Луи Вюитон” за 6000 лева, е изпълнителен директор на завода.

„Не купувайте отровата - ракия, вино, мастика, бренди, уиски, джин, ром, водка и узо от хората, които, надрусани, ни убиват по пътищата. Давайки парите си за тези продукти, правите още по-богати едни арогантни хора, за които правилата не важат. Нека в памет на Милен никога повече да не купуваме от техните питиета - и без това алкохолът е вреден”, настояват фейсбук бунтарите.

Към призива е приложен и черен списък от марките, които произвежда заводът на подсъдимия за източване на еврофондове олигарх Миню Стайков, които не трябва да купуваме, за да наливаме милиони в джобовете на нискочели новобогаташи с първобитен манталитет.

Разярените във фейсбук са пуснали следните алкохолни продукти, които зоват да не докосваме:

ВИНА от сериите: Oak tree, Le Photographe, Jamais Vu Rose, Deja Vu Chardonnay, Cycle, Тера Мракели, Етно, бало вино Шато Карнобат, розе Шато Карнобат, червено вино Шато Карнобат, Механджийско (бяло и червено), София (бяло и червено)

РАКИИ: Карнобанска ракия, ракия Кехлибар, Перлова ракия, Грозден, Ахелой мускатова, Аристократ

МАСТИКА: Карнобат, Ахелой

МЕНТА: Карнобат

БРЕНДИ: Карнобат, Ахелой

ТЕКИЛА: Савой, Лос Бандидос

ВОДКА: Савой, Мери Джейн, Ахелой

УИСКИ: Савой

ДЖИН: Савой

РОМ: Савой (бял и червен)

УЗО: Зорбас