Бандит опроверга пред Lupa.bg страданията на Бойко в ареста

Новини
18:15 - 21 Март 2022 (обновена)
23617
Бандит опроверга пред Lupa.bg страданията на Бойко в ареста

Бивш затворник се усъмни в думите на Бойко Борисов, че е спал на пейка по време на ареста си преди ден. "Пейки няма от години в нито една килия, според мен бившият премиер е настанен в уютна стаичка с диванче', категоричен е пред Lupa.bg столичен рецидивист, който преди една седмица излезе на свобода от Софийския централен затвор.

Бандитът не вярва, че Бойко е имал тежка вечер по време на задържането.

Според него той е разполагал с уютна стаичка, в която му е било осигурено всичко, което му е нужно да прекара добре нощта.

Рецидивистът е силно изненадан от оплакванията на лидера на ГЕРБ и припомня колко хора самият Бойко Борисов е вкарал зад решетките. "Иначе той заслужава да види какво е да му вземат свободата", категоричен бе престъпникът.

Новината, че силната персона е арестувана, предизвикала истински бум в Софийския централен затвор.

Въпреки това осъдените там не били толкова наивни и изобщо не вярвали, че бившият премиер може да им стане съсед по килия.

Проверка на Lupa.bg показа, че в най-големият ни пандиз чувствата към Бойко са раздвоени. Там има и много симпатизанти на политика, но и много хора, които потривали ръце и казвали през усмивка: "Нека дойде при нас".

Медията ни научи още, че в досието на тартора на затвора Янко Ваташки пишело,. че той е противник на ГЕРБ и искал да сваля властта на Бойко Борисов.

Припомняме, че Бойко беше задържан по културен начин късно вечерта и откаран с кола ареста, където изкара повече от една нощ. По-късно бившият премиер бе освободен и в момента ведомството на Бойко Рашков иска той да бъде обвинен от прокурорите.