Барбито на фолка стана бабата на фолка

Братовчедката на футболиста Стойко Сакалиев е на 38 години, но изглежда като на 48

Нещо за четене
16:15 - 16 Октомври 2023
168590
Барбито на фолка стана бабата на фолка

Барбито на фолка Гергана вече спокойно може да мине за бабата на фолка. Някогашното русо изкушение се е състарила ужасно много, става ясно от последните й актуални кадри. Братовчедката на футболиста Стойко Сакалиев е на 38 години, но изглежда като на 48, забеляза Lupa.bg.

Гергана има сивкав тен на кожата и дълбоки бръчки около очите. Някогашната изкусителка се оттегли от фолк сцената и води обикновен живот, който няма нищо общо с музика. Изпълнителката, която 30 ноември ще отбележи 39-я си рожден ден, не е активна в социалните мрежи, но преди месеци се появиха слухове, че е бременна с първата си рожба.

От 2021 г. Гергана прекрати музикалната си кариера, а няма нова песен от 2018 г. Напоследък страни и от медиите, но изглежда това е търсен ефект, след като през 2015 г. името й бе забъркано в скандал с плагиатство.

Песента й „Твоите думи“ бе свалена от ефир и от интернет, след като „Господари на ефира“ разкриха, че в нея са използвани вокали от революционната песен „Всички те имат танкове“ на младата палестинска певица Шадиа Мансур.