Бареков: Джорджа Мелони ми е лична приятелка!

Новини
20:27 - 26 Септември 2022
2747
Бареков: Джорджа Мелони ми е лична приятелка!

Николай Бареков нарече победителката на парламентарните избори в Италия и бъдещ премиер на страната "моя лична приятелка". Журналистът и бивш политик публикува тяхна обща снимка в социалните мрежи и разказа за познанството си с нея. Оказа се, че те са се засекли в САЩ преди време, където били, "за да подкрепят Доналд Тръмп". Пътували са като евродепутати. Lupa.bg публикува поста му без редакторска намеса:

"С новия премиер на Италия и моя лична приятелка Джорджа Мелони бяхме заедно в САЩ, за да подкрепим Доналд Тръмп! Говорихме си дълго в Мериленд за членството на нейната нова партия с голямото семейство на Европейските консерватори, на които бях вицепрезидент. Обсъдихме и голямата дясна коалиция, която спечели убедително изборите в Италия.

Бяхме заедно по личната покана на президента Доналд Тръмп, а аз водех като председател цялата Парламентарната група на Европейските консерватори и реформисти за срещите ни в Държавния департамент, Сената на САЩ и Белия дом, където бях общо пет пъти при двама президенти на САЩ и Джо Байдън като вицепрезидент.

Консерватизмът се завръща мощно в Европа, Америка и скоро у нас! Либералните фашисти и антиутописти ще бъдат завлечени от собствените си изкривени представи за човека и света! Форца, България!"