Бареков: Протестният вот ще бъде за Ванчето Григорова

Васко Ухото и Хекимянчето са слаба изборна ракия за електората, заяви телевизионерът

Новини
17:25 - 15 Октомври 2023
10000
Бареков: Протестният вот ще бъде за Ванчето Григорова

"Всички отвратени от нелепите либерални кандидатури в София ще гласуват за Ваня Григорова или за Вили Лилков. Понеже има и твърд електорат зад гърба си, Ванчето е сигурен участник на балотажа. А там целият протестен вот е за нея. 100 процента. Ще е голяма победа. Погром", сподели Николай Бареков.

"Всички срещу ГЕРБ, срещу Сглобката и срещу ДС, всички мразещи статуквото. А това е много, много. Ванчето просто трябва да си стои и да не прави глупости, още само 2-3 усмивки по телевизора. Права е Нинова, че не я пусна в Панорама. Това е тежкарско предаване, иска се акъл - не е за нея. Корнелия Нинова направи немислимото - президент от БСП, ще направи и невъзможното - червен кмет на София", допълни бившият шеф в Би Ти Ви и ТВ7.

"Балотажът е Григорова - Терзиев. 80% от вота на ГЕРБ ще отиде за Ваня Григорова, защото те мразят жълтопаветния планктон противно на Борисов. Последните 2-3 дни поне десетима десни избиратели ми заявяват, че на първи или на втори тур ще гласуват протестно за Ваня. Аз по-сигурен кмет при тази ситуация не мога да си представя", написа още пловдивчанинът, който използва профила си във Фейсбук, за да изрази мнение и прогнози.

"Така си избра кмет либерален Рим, така си го избра и още по-либерастки Париж, а Ванчето не случайно е извадена от някого - тя е тяхно визуално, а и ментално копие. В София не е по-различно от Рим. Нямам никакви симпатии и няма да гласувам в София. Имам само антипатии към определени кандидати, а това е само анализ. Не казвам и че резултатът за столицата няма да е катастрофален, но той ще е такъв и с Васко Ухото и с Хекимянчето - но те са слаба изборна ракия за електората. Язък за милионите от червените куфарчета, освен ако ДС не играе с двама кандидати - привиден и истински", завърши Бареков.