Бареков: Свалиха ме от ефир заради разследване за "Спаси София" и "звездата" Борис Бонев

Общество
09:06 - 20 Ноември 2019
11681
Бареков: Свалиха ме от ефир заради разследване за "Спаси София" и "звездата" Борис Бонев

Бившият телевизионен бос и евродепутат Николай Бареков изказа своето мнение защо предването му "Без цензура" внезапно изпадна от ефира на "Евроком". Според бащата на четирима синове става въпрос за скандално разследване, което е щяло да разтърси София след местните избори.

„Няма да видите пълното разследване за Митко Байрактаров за несъществуващата фондация "Спаси София" и как потънаха парите на дарителите на новоизгрялата звезда Борис Бонев за личната му политическа и изборна кампания.
Няма да видите пълното разследване как в миналия мандат на Столичния общински съвет съветници от всички партии, включително от “опозицията”, са замезвали тлъсто от общинската софра по 4 бона на месец (това прави по 200 бона за целия мандат) само от синекурни постове в бордове и надзорни съвети на общински фирми.Ето в част от тези факти може да се крие внезапното и без обяснение спиране на нашето предаване“, заяви екс евродепутатът Николай Бареков.

Той се жалва от спирането на неговото предаване, което по ирония на съдбата се казва БЕЗ ЦЕНЗУРА.  От година то вървеше по телевизия "Евроком", която приютява и други неспокойни гласове или направо маргинални и тв ветерани като Сашо Диков, Люба Кулезич, Владо Береану, Васко Мавриков, Ники Колев. Според Бареков той е плащал по 15 000 лв. на месец, за да излъчва шоуто.