Баровци: Лео и Лучия обикалят Америка като сватбен подаръ к (СНИМКИ)

Сгодиха се на сцената на шоуто на най-известния комик на Ботуша – Маурицио Батиста, ожениха се в замък

През ключалката
20:40 - 22 Юли 2024
4777
Баровци: Лео и Лучия обикалят Америка като сватбен подарък (СНИМКИ)

Лео Бианки и съпругата му Лучия, с която вдигнаха сватба преди две седмици, избраха Ню Йорк за меден месец вместо романтичен остров. И тъй като в семейството им има още двама членове, най-важните - синовете им Матиа и Николо, те също ще участват в сватбеното пътешествие. Четиримата заминават за Щатите в края на август, където ще прекарат около две седмици. Организацията вече е направена и освен Ню Йорк ще видят също Лос Анджелис и Сан Франциско.

Един от най-популярните готвачи и собственик на ресторанти у нас Лео Бианки и любимата му жена са заедно от 20 години. А през октомври синовете им ще станат на 11 години. Започват да планират сватбата след едно много нетрадиционно и вълнуващо предложение за брак, което Лео отправя към Лучия на 23 декември 2022 г. Той купува билети за шоуто на най-популярния комик в Италия - Маурицио Батиста. За да се сдобие с ценните пропуски, обаче, се налага доста дълго да дебне, защото всички спектакли на комика се разпродават мигновено. Лео успява да намери билети за шоуто, което предстояло да се случи в родния му град - Анкона. И популярният готвач пише на комика във фейсбук с молба да му помогне за предложението за брак към Лучия. Комедиантът харесал идеята, веднага откликнал и казал, че за него ще бъде голямо удоволствие. Лично се включва в романтичното събитие, като дава възможност Лео да падне на коляно на сцената и с букет с рози и пръстен да зададе съдбовния въпрос на любимата си: “Искаш ли да споделиш останалата част от живота си с мен?”. Първоначално Лучия губи ума и дума, но все пак успява да отговори с “Да” и цялата публика избухва в аплодисменти, има и много разплакани от вълнение очи.

Определят 6 юли 2024 г. за дата на сватбата и преди 6 месеца бъдещата булка се заема с организацията. За място на тържеството избират замъка Badia Di San Vittore в италианския град Чинголи. Но Лучия се доверява и на помощта на сватбена агенция, която координира украсата, музикантите и т.н. Ден преди самото тържество - на 5 юли, двойката сключва граждански брак в общината на Анкона. На сватбата на открито, в красивата градина на замъка, отново има такава церемония, която се води от племенницата на Лео. Този път е в красивата градина на замъка пред погледите на 133-ма гости. От България присъстват журналистът Георги Тошев, който идва с екип на Би Ти Ви, и футболната легенда Красимир Балъков, с когото Лео е много близък.

Кум на сватбата става Карло, най-добрият приятел на младоженеца, а за кума е поканена Роберта, най-близката приятелка на булката. Близнаците Матиа и Николо пък са шафери и имат важната задача да носят халките.

За доброто настроение на гостите са поканени две групи. Едните музиканти свирят суинг и са облечени като в 30-те години на миналия век.

Другите са хип-хоп банда, чийто певец е Торменто, един от първите и най-популярни хип-хоп изпълнители в Италия. Първият сватбен танц Лео и Лучия изпълняват под звуците на своя много любима песен - Solo Lei.

По време на тържеството булката носи две рокли. Първата е дълга, избрана от бутик в Анкона, втората е по-къса, за да е удобна за танцуване. И тъй като младоженците искат черният цвят да не присъства в празничния им ден, Лео си поръчва в България костюм в модерния цвят патладжан. Абсолютно идентични са тоалетите на синовете им, но вместо сако те обличат елек върху ризите си.

Партито с много танци продължава до 2,30 през нощта. Младоженците остават в родната Италия още десетина дни, а от 16-и отново са в София.