Барселона пред фалит, Меси трогна медиците по цял свят

В момента в клуба се води доста неустойчива финансова политика, появиха се скандали по оста ръководство - играчи, както и между самите ръководители

Спорт
10:25 - 13 Април 2020
2714
Барселона пред фалит, Меси трогна медиците по цял свят

Кандидатът за президент на Барселона Виктор Фонт предрича банкрут на клуба в близко време. Това заяви той в интервю за "Мундо Депортиво". 

"Барселона крачи към дни, които ние предричахме. В момента в клуба се води доста неустойчива финансова политика, появиха се скандали по оста ръководство - играчи, както и между самите ръководители. Мога да кажа, че заради пандемията от коронавируса клубът може да стане заложник на икономически банкрут", коментира Фонт.

През 2021 година Барселона ще избира президент, а Фонт е най-сериозният конкурент да измести от поста настоящия шеф на каталунците Хосеп Мария Бартомеу.

Капитанът на Барселона - Лионел Меси използва профила си в Инстаграм, за да благодари на всички здравни работници за усилията, които полагат.

"Вчера приключи седмицата на хората, които работят в областта на световното здравеопазване. Заедно с UNICEF искам да изразя дълбоката си благодарност към тях за работата, която вършат. Te са анонимните герои, които прекарват дълги дни и нощи далеч от семействата си, за да могат нашите семейства да са в безопасност по време на пандемията от COVID-19. Независимо от всичко, те продължават да се грижат за бременните жени и да пазят децата и юношите", написа Меси.