Бартомеу: Защо да подавам оставка?

Спорт
12:32 - 27 Октомври 2020
1397
Бартомеу: Защо да подавам оставка?

Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу заяви, че не вижда причина да подава оставка. В Испания очакваха той и останалото ръководство на клуба да напуснат, но след проведената среща на Борда на директорите това не се случи.

Бартомеу е категоричен, че никога не му е минавало през ум да подаде оставка. Той също така допълни, че Барселона има светло бъдеще, тъй като разполага с най-добрия футболист в света - Лионел Меси.

"Няма причина да напускам. Това не е правилният момент да подавам оставка. Няма да има кой да взима решенията в клуба, ако аз си тръгна. Подобна идея въобще не ми е минавала през ума. Барса разполага с най-добрия футболист в историята в лицето на Меси. С отбора, с който разполагаме, можем да гледаме с оптимизъм към настоящето и към бъдещето. Вече видяхме някои страхотни неща. Когато сезонът свърши, ще сме спечелили повече от един трофей. Още преди обясних, че в договора на Меси имаше клауза, която изтече на 10 юни. Тази дата отмина и Меси е все още в Барса. Надявам се за още много години. Дори ми се ще той да се пенсионира на "Камп Ноу", каза босът на каталунците.