Бащата на Меси: Лео няма да вземе решение преди да свърши сезонът

Спекулациите около сина ми обикновено са големи, твърди мениджърът на футболиста

Спорт
17:35 - 09 Май 2023
1748
Бащата на Меси: Лео няма да вземе решение преди да свърши сезонът

Хорхе Меси - бащата и агент на Лионел, отрече всякакви договорки за неговия син за потенциален трансфер през следващото лято. Аржентинската суперзвезда е с изтичащ контракт в края на този сезон и все още не е ясно къде ще продължи футболния му път.

Според последните информации се твърдеше, че саудитският Ал Хилал се е договорил с Меси, като самият той посети страната наскоро поради посланическа дейност.

Все пак Хорхе Меси сподели в Instagram обяснение, че неговият син няма разбирателство с нито един отбор преди края на сезона. Също така той обрисува новините за Ал Хилал като „фалшиви“. Лионел Меси е спряган също така да се върне в Барселона.

Ето цялото съобщение от бащата на Меси:

„Няма абсолютно нищо с някой отбор за следващата година. Решението няма да бъде взето, докато не приключи сезона на Лионел в ПСЖ. Когато той приключи, ще имаме време да анализираме и да вземем крайно решение.

Винаги има спекулации, а когато е около името на Лионел те добиват големи мащаби. Сега има една истина и тя е, че няма нищо около него. Нито разговори, нито подписи, нито съгласие и така ще е до края на сезона.

За мен това е липса на уважение от медиите, които се грижат за това съзнателно и целенасочено да заблуждават аудиторията си, без да предоставят никакви доказателства за тези си твърдения. Искат да превърнат всеки злонамерен слух в новина в полза на техните интереси. Те ще трябва да обяснят защо не използват втори източник за информацията си, тъй като не искат истината да съсипе техните „новини““, написа Хорхе Меси в Инстаграм.