Бащата на Тоти почина, той се сбогува емоционално

Спорт
12:28 - 16 Октомври 2020
2205
Бащата на Тоти почина, той се сбогува емоционално

Бившият нападател и легенда на Рома Франческо Тоти отправи емоционално сбогуване с баща си Енцо, който почина преди два дни след заразяване с коронавирус. Погребението на "шерифа" бе тази сутрни, а след това прочувствен пост в Инстаграм. 

Ето какво написа Тоти:

"Здравей татко, прекарах най-лошите 10 дни от живота си, знаейки, че си там „сам“, борейки се срещу злото и не можех да те видя, да говорим, да те прегърна, да те държа, щях да направя всичко, за да съм там до теб. Сега животът ми ще бъде различен, защото израснах с важни ценности и затова искам да благодаря на теб татко, за всичко, което направи за мен, че ме направи силен и смел мъж, винаги ще те обичам татко!! Иска ми се все още да чувам гласа ти, липсват ми моментите, в които се смеехме, липсва ми усмивката ти, очите ти, липсва ми да те видя на дивана да гледаш телевизия.

Трябва да кажа съжалявам и благодаря ... Извинявам се за цялото време, което изпуснахме, за цялото време, в които не ти казвах "Обичам те", съжалявам за пропуснатите прегръдки, за неизречените думи, за грешките, които направих, но преди всичко благодаря, защото бяхте баща и никога няма да спрете да бъдете такъв. Без теб никога нямаше да го направя, дори и да не си вече с нас, твоята памет и усмивката ви никога няма да бъдат забравени!!!! Имаше толкова много приятели, които те обичаха, защото имаше нещо различно, винаги присъстваше, винаги беше на разположение, беше приятел на всички, беше и си моята гордост "(надявам се, че бях и аз за вас)" ????! !!!!!

Днес повече от всякога осъзнах колко си важен в живота ми и през следващите няколко години ще пазя тези скъпоценни спомени в сърцето си. Здравей, татко ... или по-скоро ... здравей, шерифе ..... приятно пътуване, твой Франческо".