Бавачката на Гущерови се закичи с „Ролекс” и „Картие”

19-годишната Теодора от "Ергенът" показва завиден стандарт на живот

Нещо за четене
11:45 - 23 Март 2023
4795
Бавачката на Гущерови се закичи с „Ролекс” и „Картие”

19-годишната Теодора, която сравнително бързо напусна риалити формата „Ергенът”, се хвали със завиден стандарт на живот. Брюнетката, която е студентка по право, но работи като детегледачка при Светлана и Християн Гущерови, се похвали със скъп часовник „Ролекс”, пръстен „Картие” и гривна с пръстен „Ван Клийф”, пише „Уикенд”. „Картие”-то струва около 6000 евро, а часовникът - около 15 бона в евро. Гривната на „Ван Клийф” се продава за 4000 евро, а пръстенът струва още толкова. Общо на ръката на Теодора има бижута за 29 000 евро или около 58 бона в левове.

„Откъде има пари за такива бижута? Със сигурност не е от богато семейство, защото тогава нямаше да работи като детегледачка, но и с тази си професия няма как да печели толкова, че да си купи тези бижута. Или е компаньонка като Габи, или има богат любовник, но нещо не се връзват нещата”, коментират фенове на предаването, които не спират да се чудят каква е истината за брюнетката.

Припомняме, че риалити героинята се грижи за децата на Светлана и Християн Гущерови. Тя била първа приятелка на Светлана от години, още от курвенския й период, когато осъмваше в случайни легла срещу 500-1000 лева. Това обяснява наглото й поведение в „Ергенът”, откъдето беше изгонена, защото оскуба танцьорката Мони и заяви: „Което не се оправя с бой, се оправя с много бой!”. Зрителите останаха ошашавени от агресивното й поведение и се запитаха коя нормална майка ще си повери децата на агресивната петричанка. Подигравките ѝ с участничка, която е преживяла домашно насилие, и надменността към по-пълната Пам също изглеждаха доста зле на екрана.

След изгонването си от шоуто Теодора с половин уста призна в разговор с Диана Любенова, че се срамува от представянето си в романтичното риалити. Всъщност това, което тя каза, беше, че се срамува от начина, по който е представена в предаването, но явно не се притеснява особено от факта как си изчуква парите. Зрителите на предаването коментират, че Теди или спи с някой богат чичко, или продава тялото си като част от своите „колежки” от „Ергенът”.

„Няма как 19-годишно момиче да има на ръката си бижута за почти 60 бона, особено ако родителите й не са милионери”, размишляват в социалните мрежи за стандарта на брюнетката, която често показва завиден начин на живот. Други обаче смятат, че накитите просто не са нейни, а са й дадени назаем от Светлана Гущерова.