„Дете на Сатаната“ впечатлява журито в „България търси талант“

Журито ще станат свидетели на нова порция номера

През ключалката
12:05 - 04 Октомври 2019
3986
„Дете на Сатаната“ впечатлява журито в „България търси талант“

Ицо Хазарта, Катерина Евро, Славена Вътова и Любен Дилов-син ще станат свидетели на нова порция номера, отвъд пределите на очакваното. „Режещи въздуха“ гласове, модернистични музиканти, химични реакции, изящни танцьори с изумителен синхрон и опасни експерименти ще дъжат публиката и журито на „България търси талант“ в очакване на невероятното. Силен характер, преодолял фобията си, човек, който иска да покаже, че може да обуздае опърничев характер и такъв, който иска да даде пример на сина си, че мечтите се сбъдват с труд ще се борят за наградата от 50 000 лв.

Рекордьор на България ще „повози“ Дани Петканов, „дете на Сатаната“ ще впечатли дори Любен Дилов –син, а „лошите момичета“ ще превземат сцената на шоуто, удостоено с рекорд на Гинес с „вятър около тях“. Уникално духово шоу, човек с живот като за книга, оценен от Рей Чарлз, модерен вдъхновител на деца с мисия и демонстрация на неподозираните способности на човешкия мозък ще направят покаже Би Ти Ви в неделя вечер.

Впечатляващи артисти от чужбина, обиколили света с категорично отработени изпълнения няма да оставят никого безразличен. Изненади с жартиери, колективен многокомпонентен спорт без грешка, елегантно заразно настроение и взривяващи народни ритми, подплатени с железен дух ще вдигнат цялата публика на „България търси талант“ на крака.