„Ергенът“ Виктор си купи 15 кашона дрехи

Мачото направи опашка в „Зара“, псуват го на касата

Стил
16:33 - 23 Януари 2024
14096
„Ергенът“ Виктор си купи 15 кашона дрехи

Виктор Стоянов прекали с пазаруването от промоции. „Ергенът“ от първия сезон на шоуто задръсти дома си с над 15 кашона от намаленията на „Зара“. Мачото бе засечен от наш репортер на касите в магазина за бърза мода.

Виктор направи огромна опашка заради 3-те кашона с дрехи, които искаше да върне. Стоянов се забави около 30 минути на касата и това изнерви останалите пазаруващи, които започнаха да нервничат и да го псуват.

„Какво е направил този? Целия магазин ли е изкупил? Заради него висим на опашка“ – недоволстваха клиенти на бутика, а други се шегуваха, че сигурно си ги е купил заедно с новата си кола от Германия.

Фитнес инструкторът върна дрехите, а малко след това публикува в социалните мрежи видеа с кашоните в тях, явно за да се оправдае пред хората, които е забавил на касите в магазина.

В момента текат огромни намаления на зимната колекция и проверка на вестника показа, че повечето неща се търгуват за по 10 или 20 лв. Заради това и Виктор си е напазарувал одежди на килограм. Хем се хвали, че носи маркови дрехи, хем ги е купил на безценица.

Мачото е много суетен и държи на изрядния си външен вид. Почти винаги ходи с костюм, мокасини или обувки и голи глезени. Кифльото не излиза от дома без прилежно пригладена коса и парфюм. Стоянов не крие, че е много суетен. Хем иска да се облича скъпо, хем не му се дават пари за висок клас дрехи, заради това намаленията напълно го устройват.

Ден по-късно „Ергенът“ отпраши с част от новите си дрехи на почивка към Занзибар, където е и в момента. Мачото от първото издание на любовното риалити е заедно с Папи Ханс и компания. Певецът и писател пусна клипче, в което в храната си открива „късметчета“ с надпис „Занзибар“. На видеото се вижда как Виктор дъвче парче баница и за момент спира, за да не се задави от нещо вътре. Стоянов вади листче, на което също пише „Занзибар“.