„Фенербахче” оглежда и Мамин Ники

Михайлов може да си тръгне още след месец от "Левски"

Футбол
16:55 - 07 Май 2019
1993
„Фенербахче” оглежда и Мамин Ники

„Фенербахче“ набеляза пореден български футболист. След като турските медии афишираха интереса на турския гранд към Тодор Неделев от „Ботев“ (Пд), стана ясно, че скаути на клуба са наблюдавали и стража на „Левски“ Николай Михайлов.

След мача между „сините“ и „жълто-черните“ дори са проведени разговори между агентите на опитния страж и скаутът на турския тим Ердем Урул, който е бил в Коматево. Със сигурност „Фенербахче“ може да предложи несъмнено доста по-добри параметри на Михайлов от „Левски“, а стражът нееднократно заяви, че би напуснал „Герена“ при добра оферта от чужбина.

Синът на Боби Михайлов има договор със „сините“ до края на сезона с опция за удължаване с две години, но все още не са водени преговори за подновяването му. Това означава, че Михайлов може да си тръгне като свободен агент след месец. „Синьо-жълтите“ от Истанбул възнамеряват да се освободят от опитните Волкан Демирел и Карлос Камени, а третият страж на тима Харун Текин, който се оказа титуляр в течение на сезона, не оправдава доверието. Именно при раздяла с някой от настоящите вратари ще се стигне до договор с Михайлов.