„Гласът на България“ стартира с „Междучасие“ на Васил Найденов

Новите водещи Боряна Братоева и Владимир Зомбори са подготвили голяма изненада за треньорите и участниците в шоуто

Нещо за четене
13:49 - 12 Септември 2024
1132
„Гласът на България“ стартира с „Междучасие“ на Васил Найденов

Тази събота, 14 септември, в навечерието на новата учебна година, „Гласът на България“ ще „удари звънеца“ за начало на единадесетия си сезон с емблематичната песен на легендарния Васил Найденов – „Междучасие“ в изпълнение на звездните треньори DARA, Мария Илиева, Графа и Иван Лечев на китарата. На сцената ще ги посрещнат новите страхотни водещи на предаването – актьорите Боряна Братоева и Владимир Зомбори, който пък готви и голяма изненада за треньорите и участниците още в премиерния епизод за сезона.  

„Знам какво търся и съм сигурна, че и тази година ще събера отбор от супер покемони“, уверено ще заяви DARA на старта на сезона и още в първите минути от него ще привлече към себе си някои от най-пъстрите и темпераментни участници.

„Гласът на България“ е безспорно най-добрата сцена за млади таланти у нас и аз нямам търпение да подам ръка на някой от гласовитите ни артисти, и да го заведа на финал“, ще заяви и Мария Илиева, влизайки в шоуто в събота вечерта.

„Не е за вярване, че вече осем години съм тук. Убеден съм, че е крайно време отново да победя“, ще се закани и Мастър Лечев, а Графа ще възкликне: „Липсваше ми червеният стол, хора!“, пристъпвайки към мястото си в събота вечерта.

Перфектната комбинация от уникален глас, страхотна енергия и присъствие на сцената ще накара някой от треньорите да удари силно новия „супер пас бутон“ още в първия епизод. Така треньорът си гарантира, че този участник ще е част от неговия отбор и безапелационно ще остави след себе си останалите ментори, които също са се обърнали на изпълнението. Благодарение на „супер пас бутона“ участникът пък ще има уюта и предимството да „прескочи„ един от етапите в шоуто и да срещне конкуренцията чак във вокалните двубои.

Чудна родопска песен, изпълнена от сериозен рок вокал, ще изненада треньорите в премиерния епизод от кастингите на тъмно, а едва 15-годишен заклет фен на Краля на рока  Елвис Пресли, ще изуми всички пред екраните с холивудската си филмова биография, звездни истории и увереност на сцената.