„Игри на волята” сменя „ВИП Брадър”

През ключалката
17:52 - 17 Юни 2019
14814
„Игри на волята” сменя „ВИП Брадър”

Продуцентът на „ВИП Брадър“ и други популярни формати като „Черешката на тортата“ и "Хелс Китчън" Радослав Тушев е в разгара на подготовката за новото риалити шоу на NOVA. Според запознати продуцента на шоуто за „Игри на волята“ е поканил своя близък приятел Азис за лице на шоуто, като все още не е ясно дали ще се изявява като водещ сам или отново в комплекс с Алекс Сърчаджиева и Ники Кънчев.

Снимките на предаването са планирани да се състоят в най-горещите дни на лятото, а в ефир то ще се излъчи през новия телевизионен сезон на мястото на „ВИП Брадър“. Най-известната къща в България вече е съборена. През последните два сезон рейтингът на шоуто се понижи, а и липсваха желаещи да се резилят в национален ефир.

Шефовете на телевизията не останаха доволни от резултатите и продуцентите на шоуто решиха да заложат на нов формат, отколкото да се опитват да възкресяват интереса към старото.

„Игри на волята“ ще се снима някъде по родното Черноморие, заради което продуценти и екип обикалят плажовете на длъж и шир. Широката ивица на морската ни столица Варна може би е най-подходяща, като един от набелязаните възможни терени бил този на квартал Аспарухово.

Участниците в състезанието за физическа издръжливост ще са разделени на три отбора, а паричната награда е на стойност 200 000 лв., като в риалити формата сили ще мерят известни и неизвестни у нас личности.

Според някои наблюдатели на светските среди, една от сигурните участнички е Златка Димитрова – Черната, която тренира усилено във фитнеса през последните месеци. Друг заподозрян, че е успял да се уреди в играта е телевизионният водещ Наско Михайлов. Напоследък той се оттегли от светското пространство, но сега щял да се опита да възроди кариерата си на телевизионер.

Разговори за участие са проведени и със солидно количество от родните плеймейтки и фитнес модели, които дават мило и драго за телевизионната слава.

Скаутите на екипа обикаляли и фитнесите в страната, където провеждали беседи с фитнес инструктори и спортисти за евентуалното им включване в състезанието.