„Отвлеченият” журналист Христо Гешов трие порно клиповете си от интернет

Крими
19:20 - 22 Май 2019
10645
„Отвлеченият” журналист Христо Гешов трие порно клиповете си от интернет

Мистериозното изчезване за няколко часа на журналиста Христо Гешов преди седмица, обявено като отвличане, беше съпроводено с наводняване на големите порно сайтове с негови скандални клипове, на които демонстрира фетишистки умения. На едно от видеата Гешов ближе тоалетна чиния, а на друго си бърка в ануса, след което си облизва пръстите.

Реакциите срещу гнусотиите, публикувани в няколко информационни сайта, накараха журналиста на врачанския „ЗовНюз” да обясни, че „може да живее както си иска и не го интересуват моралните укори”.

Е, очевидно не е точно така.

Lupa.bg установи, че в „царя на порното” – Pornhub, е подадено заявление за изтриване на порно клипа на Гешов, качен от потребител с име ico_pru4a. същият човек е наводнил останалите порно сайтове със скандалните клипчета и те все още могат да се открият.

Не е възможно да се идентифицира лицето, което е качило порно клиповете на журналиста. В един сайт това е 18-годишен гей тийнейджър от Червен бряг, в друг – 50-годишен с влечение към мъже и трансджендъри. Прави впечатление, че профилите в различните порно сайтове са създадени в кратък интервал от време.

Журналистът Христо Гешов бе обявен за национално издирване на 14 май и бе открит само няколко часа по-късно. Появиха се хипотези, че може да не е преживял срама от разгласените публично негови интимни тайни и е посегнал на живота си.

След серия разследвания, довели до обвинения срещу кмета на Червен Бряг Данаил Вълов, Гешов беше нападнат и пребит пред дома си, поради което живееше под полицейска защита. Разследванията му доведоха до обвинения и отстраняване от длъжност на кмета. Последното разследване на Христо Гешов беше свързано с незаконно ВиК в Троян. След него отново последваха серия от заплахи.

Порно клиповете на журналиста Христо Гешов скандализират масовата аудитория