„Пенсионерка“ на 28 и с 67 милиона долара обърна гръб на OnlyFans

Корина Копф е една от най-популярните жени в платформата за платено еротично съдържание

Нещо за четене
17:18 - 28 Октомври 2024
3071
„Пенсионерка“ на 28 и с 67 милиона долара обърна гръб на OnlyFans

В последните години платформата за платено еротично съдържание OnlyFans се превърна в доходоносен бизнес за много жени по целия свят. Докато някои определят това да се снимаш и да се продаваш в онлайн пространството като най-малкото непристойно, други пък не се вълнуват от подобни коментари и с удоволствие се хвалят, че могат да се "пенсионират" на 28 години със спокойствието, че са си осигурили и старините.

Именно това направи Корина Копф - доскоро една от най-популярните жени в платформата с милиони абонати. Тя първо обясни в своя публикация в Instagram, че е изтрила профила си в платформата и е решила да се "пенсионира". А скоро след това малко обърка феновете си и обясни, че просто иска сериозно да забави темпото в следващите месеци. И така им остави надеждата, че

може след известно време отново да ги радва със снимките и видеата си.

Блондинката е стигнала до това решение след продължителна битка със себе си напоследък. Явно невинаги само парите са движеща сила, но понякога и чувството дали правиш това, което наистина искаш, както и как то се приема от околните, играят роля. А Kопф не крие, че "мрази" да бъде част от OnlyFans, както и че никак не ѝ е приятен начинът, по който я гледат хората по улиците.

И явно тези неудобства, които идва със спорната слава, успяват дa наклонят везните повече и от състоянието, което печели със съдържанието за възрастни. Наскоро Корина Копф се похвали, че е

успяла да забогатее с цели 67 милиона долара в рамките само на три години.

А нейният приятел Дейвид Добрик, покрай когото стана известна, дори публикува в социалните мрежи извлечения по месеци, с които да докаже истинността на думите ѝ.

Преди време блондинката беше признала, че е направила първия си милион в платформата едва 48 часа след като профилът ѝ в нея е станал активен. В най-силния си месец успява да спечели от абонатите си повече от 2,3 милиона долара, а в най-слабия - "едва" 683 хиляди, обяснява Daily Mail.