„Стани богат“ с Ники Кънчев се завръща на 2 септември

Знаещи участници, нови въпроси и неповторими емоции очакват зрителите на любимата игра

Нещо за четене
11:03 - 19 Август 2024
859
„Стани богат“ с Ники Кънчев се завръща на 2 септември

Новият сезон на любимата телевизионна игра за знание „Стани богат“ стартира на 2 септември (понеделник)  в ефира на bTV с водещ легендата Ники Кънчев. Той и екипът на предаването са готови с нова доза любопитни и интригуващи въпроси от най-различни теми и сфери на живота, и очакват в студиото - всяка делнична вечер от 18:00 ч., още от най-знаещите, умни, уверени и смели участници готови да предизвикат себе си в играта.

 „Стани богат“ е класика, която явно не остарява!“, казва с усмивка Ники Кънчев на прага на снимките на новия сезон. Изпълнен с нова енергия, страст и огромно вълнение, той няма търпение да преведе участниците през всичките 15 въпроса в играта, а мечтата му е лично да поздрави и големия победител в нея, именно през новия сезон на „Стани богат“.

„Въпросите са душата на играта ни – с тяхната виталност и тяхната експертиза. От това колко са интересни те, се задвижва всичко останало. Но никога играта не е само знание или незнание, а има и още нещо. Някакъв допълнителен житейски фактор“, споделя емблемата на „Стани богат“.