Берба: Юнайтед може да се пребори за титлата следващия сезон

Червените дяволи се нуждаят от нови попълнения, твърди бившият национал

Спорт
21:41 - 31 Юли 2020
1875
Берба: Юнайтед може да се пребори за титлата следващия сезон

Бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов смята, че „червените дяволи“ могат да се борят за титлата през следващия сезон, ако не позволят спад във формата си. Бербо сподели своето мнение за представянето на тима под ръководството на Оле Гунар Солскяер в традиционната своя рубрика, публикувана в сайта на голям спортен букмейкър.

Юнайтед завърши сезона трети в Премиършип и си осигури място в Шампионска лига през следващия сезон.

„Последните няколко години бяха трудни за Юнайтед, но тимът е длъжен да се бори за титлата в Англия през идната кампания. Всеки сезон е различен и винаги са възможни възходи и падения. Манчестър Юнайтед се нуждае от още нови попълнения, но не е невъзможно да се бори за титлата“, смята Бербатов.

„Духът на целия отбор се промени след пристигането на Бруно Фернандеш. Той се вписа отлично и успява да свърже атаката и защитата доста умело. Той пое смело цялата отговорност и засега е невероятен. Мисля, че Бруно е приятната изненада на сезона, защото обикновено един играч не може да направи толкова видими промени без чужда помощ", изтъква бившият български национал.

„Винаги ще има хора, които се съмняват, но повечето са наясно, че мениджърът се нуждае от време, за да сътвори нещо. Разбира се, че винаги има препятствия, но Оле Гунар Солскяер показа, че може да ги преодолява. През следващия сезон ще му бъде по-трудно заради по-високите очаквания и факта, че тимът ще играе в Шампионската лига. Засега обаче трябва да сме доволни от неговото развитие. Мисля, че играчите го обичат и това си личи по начина, по който се представят на терена", допълва Митко Бербатов.