Бербатов даде рецепта за атаката на Ман Юнайтед: Ще бъде грешно, ако се купи нов нападател

Маркъс Рашфорд да поеме отговорността, заяви бившият футболист на червените дяволи

Спорт
16:48 - 12 Януари 2024
3023
Бербатов даде рецепта за атаката на Ман Юнайтед: Ще бъде грешно, ако се купи нов нападател

Димитър Бербатов отново анализира моментната ситуация в бившия си клуб Манчестър Юнайтед, а като бивш нападател говори и за проблемната форма на Расмус Хьойлунд.

Датчанинът се бори във Висшата лига по отношение на отбелязването на голове, а Бербатов изпрати съвети за него, но и за ръководството на клуба.

„Знам точно през какъв период преминава, такова нещо може да се случи на всеки нападател и може да продължи по-кратко или по-дълго“, сподели Бербатов.

„Футболистът губи увереност и си задава милиони въпроси, но Хьойлунд просто трябва да продължи да работи усилено и да се мотивира с това, което прави на тренировка“, добави българинът.

„Не мисля, че Манчестър Юнайтед трябва да привлече нов нападател през този трансферен прозорец, защото в противен случай ще изпрати грешно послание към Хьойлунд“, продължи бившият голмайстор на „червените дяволи“.

„Той е млад футболист и трябва да бъде бъдещето на клуба, очаквам Маркъс Рашфорд да поеме отговорността, защото той е в Манчестър Юнайтед от дълго време и трябва да води Хьойлунд и Гарначо“, каза Бербатов.