Бербатов за шампиона на Англия: Юнайтед или Челси

Харесват ми историите за подценени отбори, призна българинът

Спорт
15:54 - 10 Август 2023
2216
Бербатов за шампиона на Англия: Юнайтед или Челси

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов даде интересна прогноза за шампион на Висшата лига, която изненада медиите в Англия, а ине само на Острова.

Освен че Бербо изрази подкрепата си към "червените дяволи", според него Челси има голям шанс да вдигне трофея под ръководството на Маурисио Почетино.

Манчестър Сити и Арсенал се съревноваваха за титлата през миналата година, но българският национал не ги сложи в сметките.

"Няма да кажа, че ще е отново Манчестър Сити, като естествено подкрепям Юнайтед да спечели Висшата лига. Мисля, че един измежду тях и Челси ще е шампион.

Харесват ми историите за подценени отбори и Челси е такъв. Харесвам Почетино и искам да успее в Англия с трофей", заяви българинът.

Прогнозата му за Челси идва, след като "сините" от Лондон изиграха потресаващ сезон през миналата година и завършиха едва на 12-а позиция.

"Битката за топ 4 прави Висшата лига толкова интересна за гледане. Отбори като Астън Вила, Нюкасъл, Брайтън и Тотнъм могат да се борят в нея. Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед и Челси ще са със сигурност в топ 4. Ако Юнайтед не го постигне, значи ще има ужасен сезон. Арсенал също може да е в топ 4 и трябва да се бори за титлата, като не се примирява с второто място от миналия сезон. Не бих сложил Ливърпул, Тотнъм и Нюкасъл в битката за титлата", добави Бербо.