Бербо: Мисля, че ще бъда избран

Едва ли оставката на Михайлов няма да бъде приета, сподели кандидатът за поста му

Спорт
11:34 - 15 Март 2024
1646
Бербо: Мисля, че ще бъда избран

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов заяви, че влиза на Конгреса с усещането за победа.

„Влизам с усещането за победа. Знаем какво направихме през последните три години. Докарахме битката до днешния ден. Изключително горд и доволен съм от екипа. Направихме всичко прозрачно и накарахме така, че цялата общественост да иска промяна“, коментира Бербатов.

„Надявам се да се сложи край на всичко това. Искрено се надявам всички да бъдете допуснати до Конгреса, но не за първите десет минути. Целият Конгрес да бъде предаван, не от една или две камери. Подготвени сме с едно наум от предишния Конгрес“, добави той.

„През тези три години видяхме много отрицателни и положителни неща.“

„Моят екип заслужава голямо уважение. Това, което направихме е революционно. Преди три години, когато започваше цялото нещо, тогава беше истинската борба“, продължи Бербатов.

„Обединението е хубава дума, но трябва правилното обединение. Ако има копромиси, нищо добро няма да стане“, допълни той.

„С цялото уважение подхождам към всички кандидат-президенти.“

„Лично аз очаквам оставката да бъде приета, въпреки че оставка не се гласува. Ти не можеш да го задължиш и да го държиш против волята му. Не мисля, че оставката на Борислав Михайлов няма да бъде приета. Ще бъде приета, няма как.“

„Общността иска ново начало след толкова години на управление. За това мисля, че ще бъде избран нов президент.“

„Каква е целта с този подарък, която се дава на делегатите“, попита Бербатов относно подаръка, който се дава на всеки един делегат при неговата регистрация.