Берое: Благотворителният търг събра близо 12 000 за Хубчев

С лични дарения се включиха и бивши футболисти като Мартин Камбуров, Иво Иванов, Пламен Крумов и Владимир Зафиров

Спорт
14:59 - 20 Декември 2023
2633
Берое: Благотворителният търг събра близо 12 000 за Хубчев

Берое обяви, че събраната сума от благотворителния търг, който клубът обяви в подкрепа на Петър Хубчев, е в размер на 11 650 лева. Средствата вече са преведени по сметката на бившият треньор на заралии, който се бори с онкологична болест.

С лични дарения в търга се включиха и бивши футболисти като Мартин Камбуров, Иво Иванов, Пламен Крумов и Владимир Зафиров.

Ето какво гласи съобщението от клуба:

"На 20 ноември по идея на нашата фенка Елена Янкова и със събрани от нея фланелки на любимия отбор стартирахме благотворителен търг в подкрепа на Петър Хубчев.

Един месец по-късно е време да дадем отчет 11 650 лева са събраните средства, които вече са по сметката на Петър Хубчев 8 500 лева от тях дойдоха от търговете 2 030 лева бяха събрани от продажбата на специалните бели фланелки с надпис "В подкрепа на Хубчев" 1 120 лева са дарените средства

Публикуваме платежните за внесените средства, за да бъде всичко прозрачно. 10 000 лева от тях бяха внесени от двигателя на нашия търг Елена Янкова, а 1 650 лично от Евгени Маринов, който спечели търга за фланелката и медала на Пламен Крумов Благодарим на нашите дарители, на тези, които се включиха в търговете, на всички, които си купиха от специалните фланелки, дариха средства или просто споделиха за нашата кауза. Бъдете здрави и Весели празници!".