Бесни фенове биха бивш бразилски национал

Спорт
11:59 - 05 Юли 2023
1535
Бесни фенове биха бивш бразилски национал

Неприятна новина дойде от Бразилия, където фенове на местния гранд Коринтианс са нападнали футболиста на тима Луан в хотел в Бара Фунда, западно от Сао Пауло.

Бившият бразилски национал е бил на парти със свои приятели, като там са отишли фенове на „Тимао“ и са го нападнали, недоволни от представянето му, или по-скоро липсата на такова, и от поведението му извън терена.

Луан е получил леки наранявания в областта на ребрата, като своевременната намеса на полицията е предотвратила по-сериозни травми.

От клуба пуснаха изявление по темата, което гласи: „Коринтианс прие с тъга и възмущение информацията, че спортистът Луан е бил нападнат от предполагаеми фенове. След поредния отвратителен случай на насилие, Коринтианс съжалява за настоящата нетърпимост, която доминира в бразилския футбол. Нищо не оправдава страхливата агресия, понесена от спортиста“.

Коринтианс се представя много слабо през този сезон, като е точно над зоната на изпадащите в Бразилия и отпадна в групите на Копа Либертадорес едва за втори път в своята история.