Без Боби М. на конгреса на УЕФА

Спорт
17:31 - 07 Февруари 2024
7490
Без Боби М. на конгреса на УЕФА

Временният президент на БФС Михаил Касабов разкри, че Борислав Михайлов няма да присъства на предстоящия 48-и редовен конгрес на УЕФА в Париж този четвъртък, 8 февруари. 

„В момента съм на летището във Виена и пътувам към Париж за Конгреса на УЕФА заедно с изпълнителния директор на БФС Борислав Попов и шефката на международния отдел Ивета Банкова-Стоянова. Борислав Михайлов има официална VIP покана от УЕФА за събитието, но няма да може да присъства, тъй като е болен“, заяви Касабов.

Припомняме, че в петък миналата седмица от БФС се похвалиха в официална позиция, че ръководството на европейската футболна централа е изпратило официална VIP покана до Борислав Михайлов за Конгреса на УЕФА. 

„В писмо до Михаил Касабов и Борислав Попов от Нион заявяват желанието си да посрещнат дългогодишния член на Изпълкома на УЕФА и настоящ председател на Футболната комисия на централата Михайлов, както на Общото събрание, така и на тегленето на жребия за стартиращия през септември турнир Лига на нациите“, написаха от БФС.