Без изненади от ВМРО: Карлос Контрера е кандидатът им за столичен кмет

Досегашният общински съветник е едно от остриетата на партията

Новини
14:22 - 23 Септември 2023
4579
Без изненади от ВМРО: Карлос Контрера е кандидатът им за столичен кмет

ВМРО-София регистрира своя кандидат за кмет, листа за районни кметове, кметове на кметства и общински съветници, предава БГНЕС.

"ВМРО излиза с посланието сигурност и ред. Смятаме, че това е темата, по която трябва да се хвърлят огромни усилия в столицата, особено и в контекста на зачестилите трагедии на пътя, свързани в темата за пътната безопасност. Виждате, че има зони и квартали в София, които са изключително несигурни. Хората не живеят спокойно не живеят добре, страхуват се.”, заяви кандидатът за кмет и председател на ВМРО-София Карлос Контрера.

На регистрацията присъства почетният председател на ВМРО д-р Красимир Каракачанов, както и кандидати за общински съветници и районни кметове на партията. 

“Ще вземем кмет там, където реши народът. В градове като Пловдив, Плевен, София имаме амбиция да направим добри резултати. Има девет общини с кметове на ВМРО и се надяваме по-голямата част от тях да си повторят мандатите. Когато говорим за София най-важното е хората да се ядосат и да излязат, защото този модел на нищоправене и имитация трябва да приключи”, каза почетният председател на ВМРО Красимир Каракачанов.