Без милост: Кристиано Роналдо притисна журналистка (ВИДЕО)

Жената, която фалшифицирала гласа му в хитово видео, той ще я съди

Спорт
16:35 - 09 Август 2023
4082
Без милост: Кристиано Роналдо притисна журналистка (ВИДЕО)

Кристиано Роналдо отново без да иска се забърка в полемика, свързана с друга жена. През цялата си кариера футболната суперзвезда често се оказваше в противоречия заради жени.

Португалецът е известен с множество любовни връзки. Въпреки че изглежда щастлив с приятелката си Джорджина Родригес, той отново се оказа в горещи води.

Тези дни в социалните мрежи се разпространи запис на предполагаем непринуден разговор между арабската журналистка Халима Боланд и Роналдо. Халима твърди, че Роналдо случайно й се обадил, докато се опитвал да се свърже със съотборник в хотела. Тя дори публикува запис на предполагаемия разговор в своя Snapchat.

Роналдо допълнително се извинява и се опитва да обясни как е възнамерявал да се обади на приятеля си. Развълнуваната жена казва, че се казва Халима Боланд и е кувейтска телевизионна водеща. Тя нарича Роналдо „най-добрият в света“. В друго видео Халима публикува предполагаем разговор, в който "Роналдо" я кани на вечеря след тренировка.

Скоро обаче се появиха съобщения, че Халима всъщност е измислила гласа на Роналдо и че разговорът никога не се е състоял. Някои арабски медии сега пишат, че Халима е заплашена със съд от клуба на Роналдо Ал Насър.

Според съобщенията целият инцидент е бил манипулиран.

Саудитският журналист Абдел Азиз Алкамес твърди, че срещу Халима Боланд вече е заведено дело за злоупотреба с изкуствен интелект, за да фалшифицира телефонен разговор с Роналдо. Тя твърди, че не е фалшифицирала нищо и добавя, че на записа е показала стационарния номер, на който е изписано името на обаждащия се: "Футболен клуб Ал Насър".

Тя чака управата на хотела да предостави подробности за телефонния разговор.

„Уважавам футболен клуб Ал Насър и съм голям фен на Кристиано Роналдо, но трябваше да отговоря на всички тези неверни обвинения срещу мен“, каза тя след обвиненията, които тя отрича.