Без милост! Мащехата Ирина Тенчева сгази мама Вихра на бала на Ава (СНИМКИ)

През ключалката
19:20 - 27 Май 2024
38096
Без милост! Мащехата Ирина Тенчева сгази мама Вихра на бала на Ава (СНИМКИ)

Дъщерята на продуцента Иван Христов и Вихра Петрова тази година бе абитуриентка. Красивата Ава отпразнува бала си през уикенда, като заради развода на родителите си, нямаше как двамата заедно да я изпратят.

Затова пък Инстаграм профилът на сегашната му съпруга Ирина Тенчева цял ден бликаше от сторита с изпращането на Ава, която Ирина обича показно да нарича своя дъщеря.

 „Нашето прекрасно най-голямо дете Ава завърши един етап от живота си. Каквото и да кажем за нейната хубост, доброта и ум, ще е малко. Обичаме те и винаги, винаги, винаги ще сме до теб!“, прочувствено написа Ирина в профила си.

Тя публикува и кратко видео, в което двамата с Иван държат реч. Ирина като една мащеха-мечта едва сдържаше сълзите си и дори съобщи на микрофона, че ще заплаче. Та да е ясно за всички колко е възприемчива към детето на Вихра.

„Мама си е мама завинаги“, написа пък самата Вихра под снимка с абитуриентката в личния си профил.

Бившата жена на Иван Христов била бясна на Ирина, че отново цялото публично внимание е за нея. И дори на бала на собствената ѝ дъщеря Тенчева ѝ отнела звездния миг на горда майка.

Иван и Вихра имаха тежък развод, станал обществено достояние заради паралелната му връзка с приятелката и колежка на Вихра – Ирина. Иван отряза всички връзки на Вихра в медиите и се зарече да я остави с минимална издръжка, защото плетяла интриги и настройвала Ава срещу него. И до ден-днешен Иван е в лоши отношения с Вихра.